• +48 513 221 388
  • +48 780 160 796
  • +48 506 006 349

Cukry przemysłowe


Isomalt powder

Kod produktu: 00100540
52,00
zł netto

100% isomalt, otrzymywany z sacharozy.

Może być stosowany jako zamiennik dla sacharozy (w proporcji 1:1) bez zmiany cech fizycznych produktu ostatecznego. Charakteryzuje się o połowę niższą kalorycznością niż sacharoza. Jest stały również w wysokich temperaturach (150 °C) bez efektu brązowienia.

CARAMEL SPHERE FILLED WITH FOAM

For the golden sphere:

  • 600gr Isomalt Sosa
  • 250gr Glucose Sosa
  • 250gr water
  • c/s powdered gold colouring Sosa


Mango and passion fruit foam [<a href="https://youtu.be/y5YBQLNhfI4">]
Mix isomalt with glucose and water and reduce to 170°C. Take off stove and add the colouring previously diluted in water, aroma and butter. Spread out on an anti-adherent surface and let cool down until formable. Take off a portion and place on mouth of manual air pump. Pump air little by little while heating the caramel by using a dryer. Continue working the caramel until getting a very fine, perfect sphere. Take off the air pump and cut off the rest, letting a little opening for foam. Fill in foam and serve.


Wstecz